Astăzi, pe data de 21 februarie 2023 a avut loc ședința comună a celor patru parteneri Parohia ”Sfinții Teodori”, Comunitatea Religioasă Biserica cu Hramul ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Asociația Obștească ”Soarta”și Fundația Solidaritate și Speranță din cadrul proiectului “Conservarea  și  promovarea patrimoniului  cultural  și  istoric în  zona  transfrontalieră Iași și Soroca” 1HARD/2.1/88” finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020 prin intermediul instrumentului European de Vecinătate (ENI-CBC).

     Ședința a precedat cu o conferință online organizată de ”Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera  Iași”  în cadrul căreia  s-au abordat mai multe subiecte ce țin de implementarea proiectului.

    În cadrul ședinței au fost discutate  și ordonate cronologic evenimentele și activitățile care vor fi desfășurate pe parcursul anului 2023. Având ca  impact transfrontalier asupra celor două state o activitate  training (seminar, curs) de muzică sacră care se va desfășura în perioada 22-24 mai 2023 în municipiul Soroca.

           În continuare prezentăm câteva imagini din cadrul ședinței.

By admin