Parohia „Sfinții Teodori”

Beneficiar principal – PAROHIA ”SFINȚII TEODORI”

https://sfeodor.mmb.ro

DASCĂLU BENONE, Reprezentant legal

Parohia ”Sfinții Teodori” face parte din Arhiepiscopia Iașiului, Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Parohia este situată în apropiere de centrul Iașiului, pe strada Sfântul Teodor, nr. 14.

Parohia ”Sfinții Teodori” deține biserica ”Sfinții Teodori” pentru a fi restaurată și executată lucrarea.

Competențele tematice ale organizației din Parohia Sf. Teodori sunt legate de activitatea socială cu membrii comunității parohiale.

În cadrul Parohiei au fost organizate excursii tematice și conferințe pe diverse teme.

Există o colaborare permanentă între membrii comunității și reprezentantul Parohiei, un dialog care facilitează rezolvarea la timp a tuturor problemelor apărute.

Parohia ”Sfinții Teodori” va reface, consolida Biserica ”Sfinții Teodori”, din mun. Iași și va realiza lucrări de amenajare a teritoriului, achiziționarea de echipamente tehnologice și funcționale cu asamblare (livrare, plată), lucrări de instalare a echipamentelor.

Parohia va efectua lucrări de restaurare pentru a promova biserica ca destinație turistică, pentru a o include în circuitele turistice organizate la Iași, pentru a promova identitatea locală și valorile culturale, pentru a cunoaște istoria și pentru a transmite generațiilor viitoare aceste valori.

Numele proiectului: ”Conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric în zona transfrontalieră Iași – Soroca; 1HARD / 2.1 / 88